Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

PRIVAT EMA, POKOJE S LAZIENKAMI , BLISKO TATRALANDIA ,TV SATELIT,INTERNET- WIFI

Adres obiektu Okolicianska 167/ 36, 03104 Liptowski Mikulasz
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.5
Lokalizacja 4.6
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Bodzio i Lusia
Dodano: 2015-08-26
Pobyt od: 2015-07-16 do 2015-07-22
 
 
   

Polecamy, spędziliśmy u Kvety i Wlodka bardzo piekne wakacje i to któryś raz z kolei. Polecamy!


 
 

Kasia Oluś Emilia Wiktoria
Dodano: 2014-08-18
Pobyt od: 2014-08-14 do 2014-08-17
 
 
    

szczerze polecam pobyt u Kvety i Włodka :) wspaniali ludzie- zawsze uśmiechnięci, stwarzają wspaniały klimat podczas pobytu. Piękny ogród z grillem i świeżymi owocami w czasie sezonu :) ( pyszne jabłuszka i malino jeżyny ). Spędziliśmy w Emma Privat 4 dni i na pewno wrócimy tam jeszcze nie jeden raz. Gorąco polecam.


 
 

Beata i Mateusz
Dodano: 2014-07-22
Pobyt od: 2014-07-16 do 2014-07-21
 
 
    

Z czystym sumieniem polecamy wynajęcie sobie pokoju w tym miejscu, czyściutko, zakwaterowanie zgodne z opisem. Gospodarze bardzo uprzejmi, otwarci, chętni do pomocy, można bez problemu porozumieć się z nimi, mówią po polsku.


 
 

Lucyna i Andrzej
Dodano: 2013-07-21
Pobyt od: 2013-06-22 do 2013-07-13
 
 
  

Polecam pobyt w Privat Ema-generalnie wszystko było na wysokim poziomie,a gospodarze zrobili wszystko,by pobyt został niezapomniany.


 
 

Kateryna
Dodano: 2013-07-19
Pobyt od: 2013-05-02 do 2013-05-07
 
 
    

Cпасибо Владимиру и Квете за чудесный отдых. Отдыхали с мамой в мае 2013. В домиках очень чисто и уютно, есть все необходимое. Очень удобное месторасположение - близко Татраландия, Бешенева, горы Хопок и Жарска долина (Низкие и Западные Татры). Рядом супермаркет, автобусная остановка, ж/д станция, картинг. Гуляли даже пешком до центра Липтовского Микулаша. 100% удачный отпуск!


Kateryna - opinia o obiekcie PRIVAT  EMA, POKOJE S LAZIENKAMI , BLISKO TATRALANDIA ,TV SATELIT,INTERNET- WIFI
 
 

iska
Dodano: 2013-07-06
Pobyt od: 2013-06-29 do 2013-07-06
 
 
   

Spędziłam tam akurat teraz 8 dni urlopu jest super jak ktos lubi góry serdecznie polecam jest co zwiedzac piekne jaskinie, baseny jezioro itd. Idobry odpoczynek gdyby nie do roboty trza by było iść to bych tam jeszcze siedziala,jest naprawde superogólnie jest nie drogo,Bardzo polecam rewelacyjny Privat Ema. Bardzo mili i pomocni gospodarze, bez problemu można z nimi rozmawiać po polsku :-). Czysty i ciepły pokój z pełnym wyposażeniem. Ogólnie posesja bardzo zadbana. Również dobra lokalizacja - dobry dojazd do Chopoku, Tatralandii,liptowski jan liptowski hradrok jaskinie i blisko sklepy. BARDZO POLECAM;););) ISKA ZE SLĄSKA;) POZDRAWIOM WOS BARDZO SERDECZNIE KVETO I WŁODKU JESZCZE DO WOS PRZYJADA Z CHOPEM I DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKO


 
 

Aneta
Dodano: 2013-02-26
Pobyt od: 2013-02-23 do 2013-02-24
 
 
  

Super na prawde godne polecenia! Przemili gospodarze! Cena rewelacyjna. Wszystkim polecam zakwaterowanie.


 
 

Juliusz
Dodano: 2013-02-17
Pobyt od: 2013-02-08 do 2013-02-15
 
 
    

Bardzo polecam rewelacyjny Privat Ema. Bardzo mili i pomocni gospodarze, bez problemu można z nimi rozmawiać po polsku :-). Czysty i ciepły pokój z pełnym wyposażeniem. Ogólnie posesja bardzo zadbana. Jest miejsce do suszenia butów narciarskich. Również dobra lokalizacja - dobry dojazd do Chopoku, Tatralandii, blisko sklepy.


 
 

RomcioR
Dodano: 2012-09-05
Pobyt od: 2012-08-28 do 2012-08-31
 
 
    

Naprawde świetna kwatera, czyściutko, schludnie, wszystko zadbane, świeże. Pani właścicielka przemiła, co chwilę pytała czy wszystko wporządku, czy niczego nie brakuje, dbała o czystość. Wszędzie blisko do sklepu, piekarni, cukierni, a i pospacerować jest gdzie, naprawdę FULL wypas ;)Do tatralandii niedaleko (7km), jeśli ktoś chce pochodzić po górach Chopok też blisko (ok. 15km) . Polecamy gorąco privat Ema, naprawdę warto tam spędzić choćby weekend ! Pozdrawiamy i myślę że jeszcze nie raz wrócimy ;) Martyna i Dawid


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Liptowski Mikulasz w przewodniku

Morze atrakcji w Tatralandii

Morze atrakcji w Tatralandii

Do niedawna urlop górach wiązał się jedynie z pieszymi wędrówkami. Dziś całe morze wodnych zabaw w sercu Tatr proponuje Aquapark Tatralandia.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie